Kantoor 23m2 | Korte Zuwe 2 Werkhoven

€550.00 €480.00 / Per maand
Address: Korte Zuwe 2, Werkhoven
Location: Werkhoven
  • 20+ Parking

Property Information

  • Built year : 7070
  • Parking : 20+
  • Plot Size : 3mx4m
  • Kitchens : 1

Property Description

Een zeer hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte in het buitengebied?
Direct nabij de verbindingsweg tussen Cothen en Werkhoven; N229 gelegen?
Op een eigen terrein van maar liefst 10.000 m2?

– Dát is ondernemen met Landelijke allure 

In het buitengebied nabij Werkhoven zijn deze modern opgetrokken kantoorunits per direct beschikbaar. De scherpe huurprijs betreft een all-in prijs waarover u alleen nog BTW hoeft te rekenen. Het perceel betreft maar liefst 10.000 m2, waarmee u dus kosteloos en op eigen terrein nooit hoeft te zoeken naar een parkeerplek!

Naast de kantoorunits is er ook een spreekkamer/vergaderruimte met presentatiescherm aanwezig, die kosteloos in overleg met medehuurders gebruikt kan worden. Tevens zijn er in het pand gescheiden sanitaire voorzieningen met een hoogwaardige afwerking en wordt het geheel beveiligd middels een alarm systeem en elektronisch vergrendelde toegang.

All-in betekend natuurlijk ook dat de servicekosten zijn inbegrepen! Het gebruik van energie en water, schoonmaak van de algemene ruimten en glasvezel-internet zijn een aantal zaken waarover u zich onder andere geen zorgen hoeft te maken. Ook de koffie/thee is inbegrepen, zeker niet onbelangrijk!

Hoewel deze locatie landelijk is gelegen, is de bereikbaarheid per Openbaar Vervoer zeker goed te noemen: Zowel vanuit Werkhoven als vanuit Cothen heeft de lijnbus ongeveer 15 minuten reistijd. Vanuit Utrecht 40 minuten.

Op deze locatie beschikken wij over meerdere ruimtes beschikbaar. Voor de actuele beschikbaarheid van de kantoorkamers kunt u het beste telefonisch contact opnemen met ons kantoor; 085 – 273 2334

Facilities

Keuken : Aanwezig
Airco : Aanwezig

Location

Contact Author

Contact Form